Suunnittelijamme

Suunnittelijoillamme on syvällinen ymmärrys permakulttuurin periaatteista, agrometsätaloudesta ja ekologisesta suunnittelusta. Asiantuntevat suunnittelijamme työskentelevät tiiviissä yhteistyössä kanssasi kehittääkseen räätälöidyn ruokametsäsuunnitelman, joka vastaa juuri sinun kohteesi tarpeita ja tavoitteita.

Suunnittelijamme ovat taitavia suunnittelemaan monikerroksisia, monimuotoisia ekosysteemejä, joissa hedelmä- ja pähkinäpuut, syötävät pensaat, monivuotiset vihannekset ja rohtokasvit yhdistyvät saumattomasti. Valitsemalla ja järjestämällä huolellisesti kasvilajeja, jotka tukevat ja täydentävät toisiaan, pyrimme maksimoimaan tuottavuuden, minimoimaan ylläpidon tarpeen ja luomaan kauniita ja toimivia puutarhoja, jotka edistävät monimuotoisempaa ympäristöä.

Lähdetään yhdessä matkalle kohti omavaraisuutta, kestävyyttä ja yltäkylläisyyttä, kun luomme yhdessä ikioman ruokametsäparatiisisi!

Lumia Huhdanpää-Jais

Lumia Huhdanpää-Jais has a lot of experience in gardening. She know what works and what doesn't and how to get things running. She manages clients and will be your main contact person.

Dominik Jais

Dominik Jais is a diploma designer with yeas of experience in holistic and sustainable design. He is the design lead, loves to get his hands dirty while keeping an eye on the overall process and quality management.